Ondernemers over Payrollopties.nl

“Wij houden ons graag bezig met onze core-business, dat laten we anderen ook graag doen!”

Christian de Kok, CleverIT

“Binnen 5 dagen hebben we onze payroll partner geselecteerd. Snelle service!”

Edgar de Beule, Markteffect
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trots op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Feedbackcompany.nl

Beoordeling op Feedbackcompany.nl

Onze payroll partners:

Bespaar op uw personeelskosten & regel alles goed!

Bij het hebben van personeel komt veel kijken of het nu gaat om 2 medewerkers, of 100 medewerkers. Belangrijk is zaken goed geregeld te hebben en duidelijk de risico's in kaart te brengen. Payrolling zorgt voor een aanzienlijk lager risico! Bovendien kun je als bedrijf de volledige focus hebben op waar je goed in bent: je core-business!

Waarom starten met Payroll?

Bij het hebben van personeel komt veel kijken en moeten een hoop zaken geregeld worden. Wanneer u kiest voor payrolling heeft u naar deze zaken geen omkijken en kunt u zich bezighouden met uw corebusiness. Zo heeft u geen omkijken naar uw personeelszaken zijn er meer flexibele contractvormen mogelijk en kunt u kosten besparen.

Naast eerder genoemde punten is het hebben van minder risico in de onderneming een veel gehoord argument. Want zolang alles goed loopt is er niks aan de hand, maar als er iets speelt brengt personeel altijd een zekere vorm van risico met zich mee. Wanneer u kiest voor payrolling liggen deze risico’s niet bij u en kunt u zonder hoofdpijn door ondernemen.

Waar moet ik op letten bij het selecteren van een payroll partner?

Of een medewerker gevoelsmatig bij u werkt wordt niet bepaald door de loonstrook aan het einde van de maand maar door het dagelijkse contact, het werk en het succes dat er samen behaald wordt.

Toch is het belangrijk om bij het maken van een keuzen op een aantal zaken te letten. Heeft u een goed gevoel bij het bedrijf? Hebben ze meer ervaring in de specifieke branche? De bij Payrollopties.nl aangesloten bedrijven zijn allemaal betrouwbaar en hebben jarenlange ervaring in de branche. Wij werken enkel met grote gerenommeerde partijen!