Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
55 reviews

Waar moet ik op letten?

Zaken waar u op moet letten bij het selecteren van een Payroll bureau
Het kan lastig zijn om offertes van Payroll organisaties te vergelijken. Er zijn in Nederland behoorlijk wat Payroll organisaties actief die allen hun eigen werkwijze en berekening van tarieven hanteren. Payrollopties.nl kan u helpen omPayrollopties.nl te vergelijken. Payrollopties.nl zorgt ervoor dat iedere offerte een duidelijk overzicht geeft van de aspecten van een Payroll organisatie. Zo kunt u makkelijk de verschillende bedrijven vergelijken.

Omrekenfactor van het bruto uurloon
Om organisaties met elkaar te vergelijken is het handig om duidelijk te hebben wat Payroll u per gewerkt uur precies kost. Daarom is het aan te raden om het tarief te berekenen op de omrekenfactor van het bruto uurloon. Dit doet u door het bruto uurloon van de medewerker te vermenigvuldigen met de omrekenfactor van de Payroller. De aangesloten bureau's bij Payrollopties.nl hanteren deze methode zodat u alle organisaties op een overzichtelijke manier kunt vergelijken.

Reserveringen in de omrekenfactor
Waar u rekening mee moet houden bij het vergelijken van Payroll organisaties is of reserveringen zoals vakantiedagen, feestdagen, vakantie geld en verzuim zijn opgenomen in de omrekenfactor. Als dit niet het geval is kan dit leiden tot extra kosten die gefactureerd zullen worden. Dit zal de personeelskosten dus een stuk hoger laten uitvallen. Omdat dit al snel misleidend is zorgen de aangesloten bureau's ervoor dat deze reserveringen zijn opgenomen in de omrekenfactor. Als dit niet het geval is zullen deze kosten apart worden vermeld op de offerte. Dit voorkomt onverwachte verrassingen.

ADV en ATV dagen
Let er op bij het vergelijken van Payrollers of de ADV en ATV dagen vermeld worden in de offerte. Als dit niet het geval is, wat vaak voorkomt, zullen deze kosten laten nog in rekening worden gebracht. Dit leidt tot onverwachtse kosten diePayrollopties.nl voor u voorkomt.

Deugdelijke Payrollers
Om er zeker van te zijn dat u zaken doet met een betrouwbare Payroller is er het NEN-4400-1 certificaat en de SNA registratie. Payrollers die hierover beschikken heeft de afdrachten van de sociale lasten op orde.Payrollopties.nl werkt uitsluitend met Payrollers die hieraan voldoen.