Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
55 reviews

Waarom kiezen voor payrolling

Waarom zouden ik als bedrijf kiezen voor payrolling?
Payrolling biedt u veel voordelen als ondernemer. Het neemt u zaken uit handen waar u zich misschien liever niet mee bezig houdt. Zo kunt u zich helemaal richten op de inhoudelijke taken en het aansturen van uw medewerkers. Payrolling geeft u zekerheid dat de administratieve zaken voor uw flexibele medewerkers professioneel en efficiënt geregeld worden. Om een duidelijk beeld te geven zetten we voor u de volgende voordelen op een rijtje:

Professioneel werkgeverschap
Als werkgever dient u met veel zaken rekening te houden. Om u daarbij te helpen zorgt een Payroll organisatie dat uw medewerkers het juiste loon krijgen en dat de premies, belastingen en pensioenen goed geregeld zijn. Zo kunnen medewerkers rekenen op alles wat zij nodig hebben, zonder dat u daar veel voor hoeft te doen. Voor beide partijen voordelig dus! Daarnaast kunt u ook rekenen op advies op het gebied van arbeidsrechtelijke zaken. Zo kunt u zich helemaal richten op het aansturen van uw medewerkers.

Behoud van flexibiliteit
Een groot voordeel van Payrolling is dat u langer gebruik kunt maken van uw tijdelijke contracten. In plaats van dat u medewerkers na twee jaar of drie contracten een vast contract moet aanbieden kunt u nu zes tijdelijke contracten in vier jaar aanbieden. Dit omdat Payrolling gebruik maakt van de ABU CAO voor uitzendmedewerkers. Dit geeft u een hoop flexibiliteit!

Minder werkgeversrisico’s
Met Payrolling zijn uw medewerkers als het ware bij een Payroll organisatie in dienst, daarom loopt u geen werkgeversrisico’s meer.

Minder administratie
Een Payroll organisatie regelt alle administratieve werkzaamheden zoals salarisadministratie, verzuim en contacten met de fiscus en arbodienst. Dit zijn vaak ingewikkelde zaken die veel tijd vergen. Zeker als u daarnaast ook nog uw medewerkers goed wil aansturen en aandacht wilt geven. Een Payroll dienst is gespecialiseerd in dit soort administratieve zaken waardoor deze snel, goed en efficiënt afgehandeld kunnen worden. Op die manier kunt zich helemaal kunt richten op het aansturen van uw personeel.